Old Hollywood!

Vores seneste kollektion tager sit afsæt i Old Hollywood. Vi har ladet os inspirere af deres autentiske glamour, og en hel verden af feminine og sofistikerede kvinder. Hvert enkelt smykke, er lavet med inspiration fra disse specielle kvinder.

Loretta by Corazón, 149 kr. 
Loretta var en amerikansk oscarbelønnet skuespiller, som mange generationer fulgte og elskede, da hun var en amerikansk skuespiller darling hele hendes liv. Perlearmbånd er en tidløs trend, der kan bruges af mange generationer. Lige i Loretta Youngs ånd, en feminin type, der appellerer bredt. 

Veronica by Corazón, 199 kr.
Veronica Lake var en amerikansk skuespiller, der i 1940'erne var den mest populære skuespillerinde i USA, til dels pga. hendes evne til at tilpasse sig, så mange forskellige roller. Med sin enkelthed, som kan bruges til enhver lejlighed, er denne ring en sand kamæleon, præcis som Veronica Lake.

Marilyn by Corazón, 249 kr.
Marilyn Monroe, ikonet vi ikke kommer udenom. Marilyn var en amerikansk skuespiller, men blev også kendt for meget mere end det. For mange er Marilyn Monroe blevet et synonym for kvindelighed. Marilyn var en viljefast kvinde, der også gjorde sig meget bemærket udenfor læreredet med hendes affærere med bl.a. den amerikanske Præsident John F. Kennedy og Rock'n'roll stjernen Elvis Presley. 
Denne ring er i et design, der er smukt og opsigtsvækkende, præcis som Marilyn Monroe. 

Vivien by Corazón, 199 kr.
Smukke Vivien Leigh, der stammede fra England, og kom til Hollywood og blev verdensberømt skuespiller. Vivien var en kvinde, der meget gerne ville slå fast, at hun var andet end et kønt ansigt. 
Med sit lidt rå og samtidig feminine udtryk, er denne kæde en sand Vivien Leigh.

Sophia by Corazón, 199 kr
Sophia Loren var en verdensberømt Italiensk skuespiller i 60'erne og en af verdens bedst betalte kvinder. Sophia medvirker stadig en smule den dag i dag.
Og med sit flotte statement design, er den lige i Sophia Loren's ånd: En viljefast kvinde man ikke så let overser.

Elizabeth by Corazón, 179 kr.
Elizabeth Taylor, kvinden der opnåede ikonstatus som USA's smukkeste kvinde. Hun har været en af tidens mest populære skuespillerinder, nogensinde, hvilket hendes samlings af Oscar statuetter vidner om. 
Med sit søde og feminine look, er disse øreringe lige i Elizabeth Taylors ånd. 

Audrey by Corazón, 179 kr.
Audrey Hepburn var en skuespiller fra Belgien, der med sin sprudlende personlighed formåede at vinde mange hjerter. Både blandt publikum og blandt mænd. Hun er kendt for mange dybe citater og var en meget indsigtsfuld person.
Disse er en klar Audrey Hepburn, med en let og ubesværet elegance. De fås i både guld og sølv.

Brigitte by Corazón, 299 kr.
Brigitte Bardot var en fransk skuespillerinde og sangerinde. Hun var feminist og gik meget op i kvinders rettigheder. Da Brigtte valgte at stoppe sin skuespiller karriere, var det for at arbejde med dyrs rettigheder.
Med sit enkle look, er dette design en klar Britgitte Bardot. En kvinde, der ikke bar mange smykker, men med de få items hun bar, skabte de looket i al sin enkelthed.

Grace by Corazón, 179 kr.
Disse øreringe er en hyldest til mit personlige yndlings ikon, Grace Kelly. Grace var skuespillerinde og giftede sig senere til at blive prinsesse af Monaco, hvilket gjorde, at hun trak sig fra skuespillerlivet.
Disse er nogle af de mest elegante i vores sortiment, og tager derfor navn efter den smukke Grace Kelly.